Ciambella salata speck e scamorza

Ciambella salata speck e scamorza

4.7 195 ratings
Prep. 10 min
Total 50 min
6 porzioni

Ingredients

  • burro q.b.
  • fili di erba cipollina fresca
    10
  • di latte
    150 g
  • di olio di semi di girasole
    120 g
  • uova
    3
  • di farina tipo 00 + q.b.
    270 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    1 bustina
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di speck a cubetti
    100 g
  • di scamorza a cubetti
    150 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g

Nutrition per 1 porzione

Calories 534.7 kcal / 2236.8 kJ
Protein 21.6 g
Fat 34.7 g
Carbohydrates 36.4 g
Fibre 1.1 g
Saturated Fat 8.1 g
Sodium 839.3 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...