Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di acqua
- 350 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
- 600 g di cicoria (o tarassaco)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Carbohydrates
- 50.5 g
- Fat
- 22.7 g
Alternative recipes
Crema di fave al finocchietto
50min
Cime di rapa stufate
55min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Cartellate
1h 5min
Incapriata di fave e zucchine
6 godz.
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Pitta rustica salentina
1u. 40min
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pettole pugliesi
3u.
Calzone pugliese alle cipolle
2u. 30min
Pasticciotti leccesi
1h 15min