Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g d'eau minérale
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 5 c. à soupe bombées de noix de coco râpée
- 70 g de cassonade
- 200 g de lait de coco, et 2 c. à soupe
- 1 œuf
- 10 g de sel
- beurre, pour le moule
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 9397 kJ / 2226 kcal
- Protein
- 83 g
- Carbohydrates
- 420 g
- Fat
- 85 g
Alternative recipes
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Briochettes coco à la vapeur
2 Std. 10 Min
Pain à la patate douce
5 Std. 25 Min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20 min
Brioche tressée de Noël
1h 45 min
Gâche vendéenne
12h 55min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20 min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 Std. 40 Min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Brioche extra crémeuse
2j 15 menit
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min