Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g d'eau minérale
- 7 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 450 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 50 g de cacao en poudre non sucré
- 20 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 150 g de chocolat noir, haché
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 7385 kJ / 1749 kcal
- Protein
- 61 g
- Carbohydrates
- 435 g
- Fat
- 64 g
In Collections
Alternative recipes
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Café à la noix de pécan
25min
Soda bread irlandais
45 min
Pains au chocolat express
2h 45min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10min
Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka
7 godz.
Muffins anglais
4h 10min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain au curry
1 Std. 15 Min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min