Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 g di gelatina in fogli
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di zucchero
- 200 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 80 g di burro morbido, a pezzi
- 2 cucchiai di acqua + q.b.
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 450 g di polpa di melone, a fette
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1952 kJ / 466.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 36.8 g
- Fat
- 33 g
- Saturated Fat
- 18.7 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 267.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake alle fragole
4 godz. 30 min
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Cheesecake al torroncino
4 godz. 30 min
Gelato al melone
15 Min
Mousse alle fragole e formaggio
15 Min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli
30 Min
Mini mousse alle pesche
5h
Cheesecake alle ciliegie
4 godz. 30 min
Follia ai tre cioccolati
6 godz.
Crema al limone con orecchie di biscotto
40 Min
Chiffon cake alla zucca
2 Std. 30 Min
Tortine alle carote
1 Std.