Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 35.1 g
- Fat
- 16.2 g
- Saturated Fat
- 7.1 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 690.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Brunelle
2h
Polpette di fave e pecorino
40min
Burger ceci e rucola
40min
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Pizza chiena
5h
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Zuppa frantoiana
45 Min
Meringhe natalizie
8h
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Torta frangipane alle mele
2 Std. 20 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.