Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Vollkornreis
- 15 g Datteln, entsteint
- 200 g Vollmilch
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 8 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 101 mg
In Collections
Alternative recipes
Buchweizen mit Erbsen
40 min
Reis-Dinkel-Milchbrei mit Apfelmark
20min
Gemüsebrei mit Kokosmilch und Hähnchen
25min
Vollkorngrießbrei mit Erdbeeren
25min
Weizen-Milchbrei mit Apfel und Zimt
25min
Mehrkorn-Frühstücksbrei-Pulver
10min
Erdbeer-Banane-Hirseflockenbrei
15min
Möhren-Multifrucht-Quetschie
5min
Dinkel-Milchbrei mit Pfirsich
20min
Haferschmelzflocken-Milchbrei mit Heidelbeeren
10min
Süßkartoffeln mit Petersilienwurzel und Hähnchen
30 min
Brokkoli-Kartoffel-Brei mit Lachs
30 min