Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 210 - 220 g Milch
- 60 g Buchweizen-Mehl
- 120 g Maroni, gegart, geschält
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Vanillezucker, für eine Variante mit süßer Fülle (optional)
- 1 Prise Salz
-
Butterschmalz zum Backen
or Öl zum Backen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 526 kJ / 126 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 72 mg
Alternative recipes
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1h 10min
Champignonsauce
30min
Gerstenporridge
25min
Osterpinze
2h 30min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50min
Apfel-Hirse-Frühstück
30min
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1h 20min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 godz. 25 min
Schokoladiges Grießkoch mit Birne (Grießbrei, glutenfrei)
25min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1h
Kürbisnocken (glutenfrei)
50min