Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
500
g Weissmehl
or 540 g Dinkelmehl, hell - 260 g Wasser
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 40 g pflanzliches Öl
- 10 g Salz
- 1 Prise Zucker
-
Weissmehl zum Bestäuben und Zwirbeln
or Dinkelmehl, hell zum Bestäuben und Zwirbeln
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 4464 kJ / 1066 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Carbohydrates
- 181.5 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 11.9 g
Alternative recipes
Salz-Karamell-Toffees
1 Std. 45 Min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10 Min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 Min
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1 Std. 10 Min
Dinkel-Knäckebrot
2h
Muffins mit Schoggi aus dem Egg poacher
40 Min
Erlebniskochen
2h
Waadtländer Kreuzbrot
13u. 30min
Kartoffelstock nature
55 Min
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min