Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 200 g de farine tout usage et un peu pour abaisser
- 80 g de sucre
- ¼ c. à thé de sel
- 120 g de beurre non salé, froid, en morceaux, et un peu pour beurrer
- 1 œuf
La garniture
- 500 g d'eau
- 700 g de courge Red curry, en morceaux (2,5 cm/1 po)
- 200 g de lait concentré sucré
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- 2 cm de gingembre frais, pelé
- ¼ c. à thé de sel
- 1 c. à thé de cannelle en poudre
- 1 pointe de couteau de clous de girofle moulus
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1692.1 kJ / 404.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 58.7 g
- Fat
- 16.4 g
- Saturated Fat
- 9.7 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 210.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Bruns de Bâle
8h 40 min
Beurre aux herbes
5min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Risotto aux carottes et endives
40min
Grittibenz sucré
2h 15 min
Ragoût de haricots aux boulettes de viande
No ratings
Minestrone aux pois chiches
40min
Panzerotti alla romana
55min
Tartelettes aux oignons
35min
French dressing raffiné
15min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min