![Soupe d'orge Soupe d'orge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0DA60822-D300-4D4D-B3DC-4233EC4CA1EB/Derivates/cd2a0b79-d2e9-471f-8944-f906dc17084b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de viande séchée des Grisons, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g de poireau, en morceaux
- 100 g de céleri-rave, en morceaux
- 150 g de carottes, en morceaux
- 30 g de beurre
- 80 g d’orge perlé
- 800 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande
- 200 g de crème entière
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1527 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 25 g
Alternative recipes
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Minestrone
45min
Petits pains au müesli (sucrés)
2h
Soupe asiatique aux légumes et au tofu
1h 30min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Soupe de maïs et saucisses de Vienne
25 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Pain aux graines de lin
1h 30min
Soupe d'orge des Grisons
55 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1h 45min