Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Poolish
- 120 g Dinkelmehl Type 630
- 150 g Wasser
- 1 g frische Hefe, erbsengroß
Brotteig und Fertigstellung
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen und Benetzen
- 10 - 12 g Salz
- 5 - 6 g frische Hefe, zerbröselt
- 5 g Zucker (optional)
-
75
g Bergkäse, in Stücken
or 75 g Gouda, in Stücken -
75
g Cheddar, in Stücken
or 75 g Emmentaler, in Stücken - 80 g Schinkenspeck, gewürfelt (5 mm)
- Wasser zum Benetzen
- 250 g Schmand zum Servieren
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, zum Servieren (optional)
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 580 mg
In Collections
Alternative recipes
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30 min
Granola Allrounder
5 min
Rhabarber-Käsekuchen
6óra
Regenbogen-Bowl mit Sweet-Chili-Hähnchen
40min
Gefüllter Hefekranz
2 godz. 15 min
Tomaten-Körner-Brötchen
3h 30 min
Bananabread-Granola
45 min
Burritos mit Dinkel-Hähnchen-Füllung
30 min
Rahmfladen mit Hähnchen, Spargel und Hollandaise
2h 20min
Burger-Bowl
30 min
Flammkuchen-Brezeln
50 Min
Cheeseburger-Auflauf
2 godz. 30 min