Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail et la finition
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de beurre, pour la cocotte
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1330 kJ / 311 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 60.2 g
- Fat
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche à la mie filante
1h 45min
Pain au levain
17 Std.
Pain de campagne
3h 45min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Baguette tradition
15h 25min
Pain de seigle
4h 10min
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min
Pizza végétarienne à fermentation longue
20hod.
Ficelle de pain
4h 5 min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min