Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de raisins secs de Corinthe
- 200 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 2 œufs, et 1 jaune pour dorer
- 100 g de beurre, en morceaux
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1721.9 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Carbohydrates
- 62.8 g
- Fat
- 13.4 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 58.2 mg
Alternative recipes
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche tressée de Noël
1u. 45min
Brioche à la mie filante
1u. 45min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Brioche au lait de coco
3 Std. 10 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Brioche Spirale
2 godz. 45 min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10min
Gâche vendéenne
12h 55min