![Ecrasé de pomme de terre à la truffe Ecrasé de pomme de terre à la truffe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90B71443-5C4D-4BD0-B2A0-A8315B4D7AE8/Derivates/67AC7BD3-C812-4437-BC54-6CC947F604B5.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux (3 cm env.)
- 1 pincée de fève tonka, râpée
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 590 kJ / 140 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 22.8 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Guacamole
5 min
Aïoli traditionnel
10 Min
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
Sauce au roquefort
20 Min
Confit d'oignons
30 Min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Crème fouettée à l'aneth
5 min
Risotto aux cèpes
30 Min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 Min
Risotto (Escale gourmande)
30 Min
Fondue de poireaux
25 Min