Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux (3 cm env.)
- 1 pincée de fève tonka, râpée
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 590 kJ / 140 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 22.8 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1 Std.
Asperges sauce mousseline
1 Std.
Pois gourmands farcis au crabe
45 Min
Sauce au roquefort
20 Min
Œufs mollets en robe de noix
30 Min
Asperges à la flamande
25min
Œufs de caille en meurette
55 Min
Asperges sauce à l'orange
55 Min