Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 fogli di gelatina
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 200 g di pesche a fette o dadini (1 cm)
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
-
2
cucchiai di pistacchi tritati
or 2 cucchiai di noci pecan tritate - 2 rametti di menta piperita fresca, le foglioline
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1320 kJ / 315.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 23.9 g
- Fat
- 23.6 g
- Saturated Fat
- 14.1 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 38.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Bignè salati con mousse di salmone
25h 30min
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Crème caramel al Varoma
3h
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Grissini Rubatà
2h 30 min
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6 Std.
Bougatsa
1h
Gelée alla melagrana
3h 10min
Mousse ravanelli e caprino
3 Std. 30 Min
Crostata alle albicocche
2 Std.
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.