Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 fogli di gelatina
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 200 g di pesche a fette o dadini (1 cm)
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
-
2
cucchiai di pistacchi tritati
or 2 cucchiai di noci pecan tritate - 2 rametti di menta piperita fresca, le foglioline
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1320 kJ / 315.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 23.9 g
- Fat
- 23.6 g
- Saturated Fat
- 14.1 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 38.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Yogurt al cioccolato
13h
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Mini mousse alle pesche
5h
Risotto zafferano e panettone
40min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Cheesecake al torroncino
4h 30min
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30 Min
Maionese cotta
15 Min
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Zabaione con crumble di frutta secca
1 Std.