Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Hokkaido-Kürbis, geschält, entkernt, in Stücken
- 250 g Zwiebeln, in Stücken
- 25 g Ingwer, frisch, geschält, in dünnen Scheiben
- 15 g Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten
- 200 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken
- 150 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 50 g Tomatenpüree
- 1 ½ EL Curry, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert, gemahlen
- 2 ½ TL Salz
- 150 g Apfelessig
- 150 g Wasser und etwas mehr für die Auflaufform
- 100 g Apfelsaft, alle Sorten
- Nutrition
- per 1 Einmachglas
- Calories
- 752.8 kJ / 179.9 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Salz-Karamell-Toffees
1 Std. 45 Min
Feigensenf
1h
Baumnuss Brownies
50min
Nussriegel
1h 40 min.
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35min
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 godz.
Zitronen-Ingwer-Gummis
25h 20 min
Gemüsebouillonpulver
5 godz.
Caramel-Glacé
9 Std.
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Egg poacher
50min
Curly Fries mit Chnobli-Sauce
45min
Rotkabis im Blätterteig
1h 25 min