Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 克 櫛瓜
- 50 克 紅蘿蔔
- 40 克 洋蔥
- 5 克 新鮮蒔蘿 ,取葉和莖
- 5 克 新鮮羅勒葉
- 100 克 奶油乳酪
- 3 蛋
- 2 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 3 大匙 大燕麥片
- 200 克 罐裝油漬鮪魚 ,瀝乾
- 1 大匙 橄欖油
- 芝麻葉 ,裝飾用
- 櫻桃番茄 ,裝飾用
- Nutrition
- per 1 人份
- Calories
- 2611.1 kJ / 624.1 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 40 g
- Saturated Fat
- 14.5 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 3054.1 mg
In Collections
Alternative recipes
秋葵牛肉丼飯
Keine Bewertungen
炒花椰菜起司熱壓三明治
Keine Bewertungen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Keine Bewertungen
鹹蛋黃拌腐竹時蔬
Keine Bewertungen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Keine Bewertungen
焗烤肉醬茄子捲
Keine Bewertungen
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Keine Bewertungen
東北酸辣肉沙拉末
30 min
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
Keine Bewertungen
烘烤蔬菜雙薯片(TM6)
1h 45 min
越式燉蔬菜
Keine Bewertungen
義式牛肉香腸蔬菜卷
1h 20 min