Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend (Ø 5 cm), Enden abgeschnitten, rund geschält, sodass sie in die Einfüllöffnung passen
- Wasser
-
1
TL Knoblauch, gemahlen
or 1 TL Zwiebelpulver - 1 TL Petersilie, getrocknet
- ½ TL Paprika de la Vera
- 1 TL Salz
- Öl zum Braten
- 2 Knoblauchzehen
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Naturjoghurt
- 20 g Mayonnaise
- 20 g Ketchup
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 625 kJ / 149 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 290 mg
In Collections
Alternative recipes
Veganes Süßkartoffel-Pad-Thai
45 Min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30min
Curry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10 Min
Griechischer-Salat mit gedünstetem Hähnchen
1 godz. 10 min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Buddha Bowl mit Pulled Chicken
1h
Gurkensalat
10 Min
Coleslaw
10 Min
Orientalische Fladenbrot-Torte
3h 45min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20 Min
Marmoriertes Schoko-Kaffee-Eis
11 Std. 30 Min
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30min