Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 - 300 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, halbiert
- 60 g Schalotten, halbiert
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 60 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 6 Eier
- Schnittlauch, gehackt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 138 mg
In Collections
Alternative recipes
Fenchelzöpfe
3h
Orientalische Fladenbrot-Torte
3h 45 min
Nussbuchteln aus dem Varoma®
1h
Mandel-Eis mit Brownies
11h
Taiwanesische Fleischpaste (Rousong)
1h 30 min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 min
Birnenspiralen auf Schokopudding
30 min
Schoko-Milchreis-Auflauf
2 Std.
Chai-Latte-Parfait
15h 20min
Kürbiskuchen aus den Varoma® Förmchen
50 min
Schokoladenpudding im Thermomix Friend
30 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 Std. 45 Min