Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g di biscotti secchi
- 30 g di zucchero di canna (optional)
- 160 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
500
g di formaggio fresco spalmabile
or 500 g di ricotta, scolata dal siero - 100 g di zucchero
- 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2163 kJ / 517 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 49.5 g
- Fat
- 33.4 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
New York cheesecake
6h 30min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Cheesecake al cocco
4 Std. 30 Min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Cheesecake alle arachidi salate
3 Std. 30 Min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Cheesecake ricotta e pere
4 godz. 35 min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Mini cheesecake al mango
40min
Cheesecake cotta alle fragole
1 Std. 30 Min
Frappè al lime e basilico
8 Std. 15 Min
Cheesecake pistacchio e caffè
7 Std. 30 Min