Mango cheesecake
TM31 TM5 TM6

Mango cheesecake

4.3 (31 ratings)

Ingredients

  • 280 g di biscotti secchi
  • 30 g di zucchero di canna (optional)
  • 160 g di burro morbido a pezzi
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 16 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
    or 500 g di ricotta, scolata dal siero
  • 100 g di zucchero
  • 600 g di mango maturo, sbucciato e a fette

Nutrition
per 1 porzione
Calories
2163 kJ / 517 kcal
Protein
7.8 g
Carbohydrates
49.5 g
Fat
33.4 g
Fibre
1.7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes