Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di farina tipo 00
- 170 g di burro a pezzi
- 100 - 130 g di zucchero + q.b.
- 40 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 30 g di amido di mais (maizena)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 264.5 kJ / 63.2 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Carbohydrates
- 7.4 g
- Fat
- 3.6 g
- Saturated Fat
- 2.2 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 14.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 Min
Gramigna alla salsiccia
45min
Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli
40min
Plumcake patate e speck
2h
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30min
Focaccia morbida
4h
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 Std. 30 Min
Zuppa di farro contadina
50min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Polenta bianca e salsiccia
1 Std. 30 Min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Muffin alla banana al Varoma
40min