Paprika-Cashew-Dip
TM6 TM5

Paprika-Cashew-Dip

4.2 (76 ratings)

Ingredients

  • 100 g Zwiebeln, halbiert
  • 250 g rote Paprikaschoten, geviertelt
  • 1 Knoblauchzehe
  • 20 g Olivenöl
  • 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen, etwas mehr zum Garnieren
  • 1 TL Thymian, getrocknet, etwas mehr zum Garnieren
  • 1 Prise Chilipulver
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen

Nutrition
per 1 Portionen
Calories
273 kJ / 65 kcal
Protein
2 g
Carbohydrates
3 g
Fat
5 g
Fibre
1 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes