Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru, krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protides
- 5.2 g
- Glucides
- 43.1 g
- Lipides
- 27.8 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Větrníky
1 godz.
Žloutkové věnečky
1h 30 min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24h
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2 godz. 15 min
Mousse z červeného ovoce
5h
Donuty (bez cukru)
45 min
Tiramisu pohár s křupavými mandlemi
3h 15min
Čokoládová omáčka
20 min
Tiramisu s rybízem, jahodami a marshmallow
5h 30min
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Pas d’évaluation
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30 min
Čokoládová panna cotta
4u. 5min