Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protides
- 5.2 g
- Glucides
- 43.1 g
- Lipides
- 27.8 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mascarpone krém s červeným rybízem
2 Std. 30 Min
Malinový puding
35 Min
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30 Min
Vinná marináda
Pas d’évaluation
Pekanové košíčky - 2014
4 godz. 40 min
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 min
Halloweenský puding
50min
Kapučínový dort s karamelovým sirupem
2u.
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 Std. 30 Min
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2 Std. 30 Min
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3h
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2h 20min