Appareils & accessoires
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Prép. 35min
Total 8h 30min
6 porties
Ingrédients
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
1318 kJ /
314 kcal
Lipides
1 g
Fibre
4.3 g
Glucides
66 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Borscht
50min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Pâté in korst
10h
Koffielikeur
40min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Gestoomd volkorenbrood
2h