Appareils & accessoires
Steak tartaar
Prép. 10min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (optionnel)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.3 g
Calories
670 kJ /
160 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
1.2 g
Glucides
5.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker en licht
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Choronsaus
20min
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Tequila 'Refresher'
5min
Chocolade en banaan charlotte
Pas d’évaluation
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Steak au Poivre
20min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min