Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g zeytinyağı
- 30 g biber salçası
- 400 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 3 - 5 diş sarımsak
- 450 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk kekik, taze
-
150
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
ou 150 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 80 g kırmızı biber, küçük parçalara bölünmüş (4 cm)
- 150 g patlıcan, küp şeklinde doğranmış (3 cm)
- 130 g kabak, küp şeklinde doğranmış (2-2.5 cm)
- 250 g patates, kabukları soyulmuş, küp şeklinde doğranmış (2 cm)
- ¼ tk pul biber
- ¼ tk karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1489.4 kJ / 355.9 kcal
- Protides
- 22.3 g
- Glucides
- 11.6 g
- Lipides
- 23.2 g
- Fibre
- 4 g
Recettes alternatives
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Musakka
1 Std. 10 Min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45 Min
Orman Kebabı
1h
Vejetaryen Pizza
Pas d’évaluation
Tavuk Eti Suyu
Pas d’évaluation
Küpler Halinde Havuç Püresi
Pas d’évaluation
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Pas d’évaluation
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 Std. 5 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min