Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
TM6 TM5

Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs

4.0 (53 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 8 plum tomatoes, large, halved
  • 2 garlic cloves, sliced (optionnel)
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for sprinkling and seasoning
  • 4 slices sourdough bread
  • 1300 g water
  • 4 large eggs, room temperature
  • ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1954 kJ / 465 kcal
Protides
20.5 g
Glucides
57.2 g
Lipides
16 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives