Appareils & accessoires
Tomaat en Chili jam
Prép. 15min
Total 1h 15min
1 pot
Ingrédients
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
4727.5 mg
Protides
13.2 g
Calories
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Lipides
42.8 g
Fibre
14.6 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
263.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Gember schillen
Pas d’évaluation
Vleesbouillonpasta
45min
Bessencurd
20min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
200 g ui karameliseren
40min
Curryketchup
30min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
Tomatenketchup
1h 15min