Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 25 - 30 gramů olivového oleje
- 170 - 200 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
- 700 - 800 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák, hrášek), na kousky podle potřeby
- 750 - 850 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
ou 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 465 kJ / 111 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 3.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pórkový krém
40min
Krémová polévka z červené čočky
35 Min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50min
Mrkvová krémová polévka
30min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 Min
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50min
Polévka s mrkví, petrželí, celerem a bramborem
1h
Krémová zeleninová polévka
35 Min
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
40min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Krémová bramborová polévka s rukolou
25 min
Krémová květáková polévka
30min