Appareils & accessoires
Basilikapesto
Prép. 10min
Total 10min
6 portioner
Ingrédients
-
parmesanost cut in pieces80 g
-
pinjenötter30 g
-
vitlöksklyfta (optionnel)1
-
färska basilikablad80 g
-
extra virgin olivolja150 g
-
salt½ tsk
Niveau
facile
Infos nut. par 6 portioner
Sodium
2270.3 mg
Protides
35.3 g
Calories
7781.8 kJ /
1859.9 kcal
Lipides
190.1 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
37.7 g
Glucides
8.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Grundkokboken
158 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Ägg- och avokadoröra
Pas d’évaluation
Svampsås
Pas d’évaluation
Avokadomajonnäs
Pas d’évaluation
Aprikosdipp med curry
Pas d’évaluation
Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka
Pas d’évaluation
Raita med gurka & mynta
Pas d’évaluation
Bacon- och tranbärsmarmelad
Pas d’évaluation
Kalkonsås
Pas d’évaluation
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
2h 45min
Röd paprika- och persiljepesto
Pas d’évaluation
Refriedbönor
Pas d’évaluation
Halloweensallad med blodig hummus
Pas d’évaluation