Asparagus cream soup
TM6 TM5 TM31

Asparagus cream soup

4.0 (20 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g white asparagus, peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
  • 100 g potatoes, cut in pieces
  • 50 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 700 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 50 g spreadable cheese
    ou 50 g cream cheese
  • 50 - 100 g sour cream, 20% fat,
    ou 50 - 100 g Greek yoghurt
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
325 kJ / 77 kcal
Protides
3 g
Glucides
5 g
Lipides
5 g
Fibre
1.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives