Appareils & accessoires
Gluten-free mini pizzas
Prép. 20min
Total 2h
10 pieces
Ingrédients
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
0.3 mg
Protides
11.2 g
Calories
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Lipides
13.1 g
Fibre
8.6 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
54.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hands in the dough!
5 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Soy Milk Hot Pot
Brak ocen
Egg and bacon breakfast baguettes
25 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Carrot Rice
Brak ocen
Pinsa
29 godz.
Pina Colada Layer Cake
2 godz. 30 min
Potato pancakes
45 min
Italian Savory Cheesecake
4 godz. 20 min
Gluten-free Butter Biscuits
1 godz.
Pumpkin Risotto
45 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min