Versions compatibles
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g ulei vegetal
- 300 g legume (ex. țelină, morcovi, praz), tăiate bucăți (vezi recomandarea)
- 1 cățel de usturoi
- 100 g ceapă, tăiată în optimi
- 50 g pastă de roșii
- 4 fire ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. salvie, rozmarin), doar frunzele (vezi recomandarea)
- 100 g sare grunjoasă
- 30 g vin roșu
- 1 foaie de dafin, uscată
- 300 g carne tocată de vită, desfăcută bucăți
- Infos nut.
- par 400 grame
- Calories
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protides
- 65 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 90 g
- Graisses saturées
- 27 g
- Fibre
- 13.6 g
- Sodium
- 1982 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Milkshake cu ciocolată
35min
Morcovi cu unt
Keine Bewertungen
Ruladă de carne
1 Std. 30 Min
Sirop de zahăr
Keine Bewertungen
Cremă de fructe de pădure
20min
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
55min
Portocală arsă
Keine Bewertungen
Spumă de ananas
Keine Bewertungen
Pielmieni
1h 10min
Tocană de miel
1h 45min
Cocktail cu ceai negru și rom
1 Std. 30 Min
Carne de porc în sos de piper verde și coniac
50 dk