Appareils & accessoires
Driekoningentaart 100% chocolade
Prép. 25min
Total 1h 35min
8 stuks
Ingrédients
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9.8 g
Calories
2826 kJ /
679 kcal
Lipides
54.9 g
Glucides
35.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker smullen
7 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Mini kerstboompjes
45min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Mini monsters
1h 25min
Mayonaise zonder ei
10min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Spookachtige snacks
1h 15min
Sojabolognese
40min
Pistache Moelleux
30min
Ananas zandkoekjes
2h