Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g unt, plus pentru uns tava de brioșe
- făină, pentru tapetat tava și pudrat suprafața de lucru
- 10 g ulei vegetal (de ex. ulei de floarea soarelui sau de rapiță)
- 500 g andive, tăiate bucăți
- 20 g oțet alb balsamic
- 10 g apă
- 2 prize sare, sau după gust
- 2 prize piper măcinat, sau după gust
- 2 porții aluat pentru foitaj (vezi recomandarea)
- 120 g Gorgonzola, tăiată în 6 bucăți
- 1 ou bătut
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2815 kJ / 678 kcal
- Protides
- 12.5 g
- Glucides
- 40.5 g
- Lipides
- 51 g
- Graisses saturées
- 32.5 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 591.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Fursecuri alb și negru
2 godz.
Granita de cafea
8hod. 10min
Cocktail tropical cu rom și fructul pasiunii
Pas d’évaluation
Salată de farro, mere și merișoare
Pas d’évaluation
Mocktail PaNOma
Pas d’évaluation
Scoici Saint Jacques cu gem de chilli
Pas d’évaluation
Biscuiți falafel
40 Min
Chifle-arici cu ciocolată
2 godz. 30 min
Cozonac
5 Std.
Aluat de choux
2 godz.
Mini banane în sos de caramel cu mirodenii
Pas d’évaluation
Aluat pentru paste
1 Std.