Appareils & accessoires
Soubisesaus
Prép. 10min
Total 30min
600 g
Ingrédients
-
olie20 g
-
uien in vieren gesneden300 g
-
boter30 g
-
kippenbouillon300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)20 g
-
bloem30 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 600 g
Sodium
1823 mg
Protides
8 g
Calories
2826 kJ /
674 kcal
Lipides
54 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
28 g
Glucides
40 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indikken modus
17 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Virgin chai vanille cocktail
45min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Bessencurd
20min
Basis karamel
25min
200 g ui karameliseren
40min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation