Appareils & accessoires
Kweeperentaart
Prép. 10min
Total 50min
8 porties
Ingrédients
Gebak
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten200 g
-
suiker150 g
-
citroen enkel de schil1
-
ei1
-
eierdooier1
-
zout1 snuifje
-
bloem400 g
-
bakpoeder1 el
Vulling
-
kweeperenpasta in stukken700 g
-
zoete wijn (bv. Porto, Marsala, Brandy)70 g
Opbouw
-
eiwit om te kleuren1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
3448 kJ /
824 kcal
Lipides
29 g
Glucides
134 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Glutenvrije quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Bessencurd
20min
Boemkool buffalo hapjes
35min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation