Appareils & accessoires
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
Prép. 5min
Total 14h 15min
6 porties
Ingrédients
-
suiker180 g
-
eierdooiers4
-
gorgonzola in stukken150 g
-
melk min. 3,2%420 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
peer (met hard vruchtvlees, bv. Corella, Williams), klokhuis verwijderd, in stukken (3,5 cm)400 g
-
geklaarde boter20 g
-
brandy20 - 30 g
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
gemalen piment (optionnel)2 - 3 snuifjes
-
walnoten (optionnel) geroosterd, als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
383.8 mg
Protides
10 g
Calories
1949.7 kJ /
466 kcal
Lipides
27.6 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
16.6 g
Glucides
45.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ice Ice Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Meringue spoken
12h 25min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Frambozen - limoensorbet
Pas d’évaluation
Gazpacho
1h 15min
Gembersoep met rode paprika
50min
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation