Appareils & accessoires
Zalmtartaar
Prép. 10min
Total 10min
6 porties
Ingrédients
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
10 g
Calories
560 kJ /
134 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Glucides
1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Apéro Artiest
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Tarte Tatin
2h
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Steak tartaar
30min
Mojito
10min
Dille en feta flatbread
1h 20min