Appareils & accessoires
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Prép. 20min
Total 2h 20min
24 stuks
Ingrédients
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1 g
Calories
104 kJ /
25 kcal
Lipides
1 g
Fibre
0 g
Glucides
3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
lagere GI
8 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Pas d’évaluation
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Brownies van zoete aardappel
1h
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Mango mojito
15min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min