Appareils & accessoires
Chocolate butter cream
Prép. 5min
Total 10min
400 g
Ingrédients
Chocolate buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
Dutch cocoa powder20 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 400 g
Sodium
22.6 mg
Protides
4.7 g
Calories
7878.3 kJ /
1882.9 kcal
Lipides
99.9 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
63.2 g
Glucides
261.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Peanut butter choc chip slice
1 Std. 15 Min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Icing sugar
10 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Basic muffin mix
30 Min
Buttercream Icing
5 Min
Buttercream icing
5 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Basic chocolate cupcakes
40 Min
Basic vanilla cupcakes
35 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Cream cheese frosting
5 Min