Appareils & accessoires
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Prép. 10min
Total 45min
1 pot
Ingrédients
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
56 mg
Protides
7.6 g
Calories
3772 kJ /
898.1 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
13.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
213 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel 2022!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Pruimenjam
55min
Rabarbertaart
55min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Pudding
15min
Bechamelsaus
15min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Aardbeienjam
1h 5min
Traditionele vruchtenjam
55min
Confituur van ananas en gember
40min
Appelmoes
20min
Tomatensaus
40min