Appareils & accessoires
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Prép. 10min
Total 45min
1 pot
Ingrédients
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
56 mg
Protides
7.6 g
Calories
3772 kJ /
898.1 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
13.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
213 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel 2022!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Traditionele vruchtenjam
55min
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
Pruimenjam
55min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Bechamelsaus
15min
Geel gekleurde eieren
55min
Veelzijdige gladde soep
45min
Confituur van ananas en gember
40min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Aardbeienjam
1h 5min
Appelmoes
20min
Béchamelsaus
15min