Appareils & accessoires
Fruitkroon
Prép. 40min
Total 6h
8 porties
Ingrédients
Het zoete deeg
-
suiker75 g
-
boter in stukken140 g
-
zout1 snuifje
-
bloem en iets meer voor het werkvlak250 g
-
amandelpoeder30 g
-
ei1
Halve mangobollen
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rijpe mango in stukken125 g
-
citroensap
-
suiker50 g
-
passievruchten enkel de pulp3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Mousse van rode vruchten
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rode vruchtencoulis250 g
-
suiker90 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Opbouw
-
boter voor de cirkel
-
bloem voor het werkvlak
-
gemengde verse rode bessen125 g
-
verse muntblaadjes5 - 6
-
gedroogde, geraspte kokosnoot15 - 20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 8 porties
Protides
69 g
Calories
22515 kJ /
5385 kcal
Lipides
326 g
Fibre
39 g
Glucides
543 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Appel-notenbrood
1h 25min
Vegan bananen-kokoscake
Pas d’évaluation
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Pas d’évaluation
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Horror punch
20min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation