Appareils & accessoires
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
Prép. 25min
Total 1h 10min
4 stuks
Ingrédients
-
bloem plus extra voor het bestuiven215 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten200 g
-
suiker130 g
-
eieren3
-
pecannoten plus extra voor de garnering100 g
-
hazelnoten25 g
-
pure chocolade in stukken100 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 snuifje
-
poedersuiker om te bestuiven
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
190.6 mg
Protides
15.7 g
Calories
4575.2 kJ /
1093.5 kcal
Lipides
77 g
Fibre
7.2 g
Graisses saturées
34.9 g
Glucides
90.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kerst menu
11 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Soefganiots
2h
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Suikerglazuur
Pas d’évaluation
Poedersuiker
5min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Pas d’évaluation
Citroenkoekjes
Pas d’évaluation
Lolly's
40min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Appel en citroen krans
50min