Appareils & accessoires
Sichuan spaghetti
Prép. 10min
Total 50min
2 portioner
Ingrédients
-
vårlök grovt hackad, + extra för garnering40 g
-
färsk ingefära skivad (2 mm)15 g
-
vitlöksklyfta1 ½
-
morot i bitar60 g
-
selleristjälk i bitar50 g
-
olja20 g
-
200 g fläskfärsnötfärs200 g
-
fermenterade sojabönor (optionnel)1 matsked
-
Malen sichuanpeppar½ - 1 tesked
-
ljus soja25 g
-
Shaoxing risvin15 g
-
konserverade hela tomater400 g
-
kycklingbuljongpasta½ - ¾ tesked
-
Chinese chilli oil, with fried chilli plus extra för duggregn20 - 25 g
-
farinsocker1 matsked
-
tahinipasta20 g
-
salt½ tesked
-
malen vitpeppar¼ tesked
-
torkad pasta160 g
-
vatten för tillagning av pasta
-
bikarbonat½ tesked
-
rostade jordnötter, osaltade till garnering
-
rostad sesamolja för garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1718.7 mg
Protides
33.6 g
Calories
3468.1 kJ /
828.9 kcal
Lipides
40.2 g
Fibre
10 g
Graisses saturées
9.6 g
Glucides
83.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Köket
14 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Satay pad thai med kyckling
Pas d’évaluation
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Pas d’évaluation
Ris med skinka & pak choi
Pas d’évaluation
Cannelloni med pumpa och ricotta
Pas d’évaluation
Pumparisotto med bacon
50min
Tagliatelle med pumpa
Pas d’évaluation
Pastasallad
Pas d’évaluation
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Pas d’évaluation
Miso udon carbonara
Pas d’évaluation
Kimchi risotto
Pas d’évaluation