Appareils & accessoires
Vegan boter
Prép. 5min
Total 8h 5min
1 beker
Ingrédients
Weken
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd om te weken
-
lecithine korrels (zie tips)3 tl
-
kokend water2 el
Boter
-
kokosolie (zie tips)100 g
-
ciderazijn½ tl
-
zeezout¼ tl
-
water, gefilterd140 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 beker
Sodium
1124 mg
Protides
11 g
Calories
7188.1 kJ /
1711.5 kcal
Lipides
186.3 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
106.4 g
Glucides
16.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plantaardig genieten
26 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vanilleroomijs
12h
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Sunrise smoothie
10min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Plakje marmercake met perzikvulling
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Gestoomd volkorenbrood
2h
Amandelcake
50min