Appareils & accessoires
Boemkool buffalo hapjes
Prép. 15min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9.9 g
Calories
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Lipides
27.2 g
Fibre
8.8 g
Glucides
22 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan hoofdgerechten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation
Limoncello-Taart
2h 30min
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Glutenvrije quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Kweeperentaart
50min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Kip tikka masala
1h 10min