Appareils & accessoires
Sambal Petai Prawns
Prép. 5min
Total 20min
3 portions
Ingrédients
-
cooking oil50 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
belacan20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
whole prawns medium-sized, cleaned and shell removed200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
1583 kJ /
378 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3 g
Glucides
23 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spicy Asian
12 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Char Kway Teow
15 Min
Sambal Belacan
10 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Curry Chicken
1 Std.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Nasi Lemak
45 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min