Appareils & accessoires
Morotskaka
Prép. 15min
Total 2h 30min
12 bitar
Ingrédients
Morotskaka
-
morot skalad och i bitar (3 cm)300 g
-
stora ägg3
-
farinsocker350 g
-
50 g crème fraîche, min. 30 % fetthaltgräddfil50 g
-
solrosolja + extra för smörjning160 g
-
fullkornsmjöl250 g
-
bikarbonat1 tsk
-
malen muskot½ tsk
-
malen kanel2 tsk
-
salt½ tsk
Frosting
-
socker1 msk
-
apelsin endast tunna bitar skal1
-
färskost Philadelphia Original300 g
-
honung efter smak15 - 30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 skiva
Sodium
251.6 mg
Protides
6.1 g
Calories
1757.7 kJ /
420.1 kcal
Lipides
21.4 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
52.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Sensor: Kom igång
21 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Bara Brith (fruktbröd)
Pas d’évaluation
Jultårta
Pas d’évaluation
Fruktkaka
Pas d’évaluation
Citronkaka
Pas d’évaluation
Tigerkaka
Pas d’évaluation
Kasutera (Japansk honungskaka)
Pas d’évaluation
Sockerkaka/tårtbotten
1h 50min
Bananbröd
Pas d’évaluation
Scones
30min
Pistagemuffins
40min
Trefärgade muffins
1h 30min
Kokos- och hallonmuffins
1h 40min